Over ons

Over ons:

Vastgoed Select hanteert een unieke aanpak, die kopers, verkopers, huurders en verhuurders gelukkig maakt…

Na 15 jaar actief geweest te zijn in een familiaal en innoverende bouwbedrijf en enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de immobiliënsector besloot Douglas Van Tomme (31) om van start te gaan met een eigen vastgoedzaak. Al van bij het begin scheert hij hoge toppen met een unieke aanpak. Hij hanteert immers een werkwijze waar zowel de koper, de verkoper, de huurder als de verhuurder heel gelukkig van worden.

Praktijkervaring in de bouw

“Wij gaan persoonlijk ieder pand bekijken en bespreken met de verkopers wat er allemaal mogelijk is met hun eigendom. Op basis daarvan gaan we op zoek naar de meest geschikte koper”, zegt zaakvoerder Douglas Van Tomme, die dankzij zijn jarenlange praktijkervaring in de bouw perfect advies kan geven. Ook op het vlak van verbouwingen of energiebesparende werken kent deze vastgoedondernemer de knepen van het vak.

Uitgebreid en grondig dossier

“Door een heel uitgebreid en grondig dossier op te stellen, zijn we telkens opnieuw in staat om de meest geschikte kopers te vinden en worden de meeste eigendommen heel snel verkocht.”

Publiciteit op topniveau

In zijn zoektocht naar geschikte kandidaten maakt Vastgoed Select gebruik van de modernste technieken. Indien nodig worden er van de woning in kwestie zelfs luchtfoto’s en 360° foto’s gemaakt. Met de meest geschikte vorm van publiciteit (een goede mix van websites, kranten en sociale media) worden de eigendommen heel goed in de markt geplaatst.

Vastgoed dat perfect bij je past

“Voor sommige eigendommen plaatsen we zelfs een volledige reportage. Zo kunnen we alle mogelijkheden van het vastgoed tot in detail beschrijven. Op die manier helpen wij onze kopers aan een eigendom die perfect bij hen past en waarvoor ze met veel plezier de juiste prijs betalen.”

Vastgoed select, omdat uw eigendom meer verdient!

Hét adres bij uitstek voor de verkoop en verhuur van woningen en syndicale diensten!