top of page
Kantoor_vastgoed_select_edited.jpg

Syndic

Als jouw gebouw uit twee of meer entiteiten bestaat met verschillende eigenaars dan is er een syndicus nodig die het administratieve, technische en financiële beheert. Onze professionele syndicus met jarenlange ervaring is de geknipte persoon voor het beheren van jouw gebouw.

1. Opdracht tot beheer

Onze syndicus komt zich persoonlijk voorstellen tijdens een vergadering onder de eigenaars. Als syndicus zorgen wij dat het samenleven in een mede-eigendom correct en vlot verloopt en vertegenwoordigen het beheer van de niet privatieve delen.

4. Financieel

De syndicus staat in voor het beheer van de inkomsten en uitgaven van de mede-eigendom. Ook het beheren van het werk- en reservekapitaal valt onder onze verantwoordelijkheid.

2. Erkend syndicus

Als syndicus zijn wij verzekerd en staan we ingeschreven op het KBO. Door te werken met een syndicus vermijd u dat een willekeurige eigenaar beslissingen neemt voor de gemeenschappelijke delen.

5. Technisch

Als syndicus nemen we de nodige stappen om de mede-eigendom in een goede staat te onderhouden en ook eventuele herstellings- en/of renovatiewerken te laten uitvoeren.

3. Administratie

Het organiseren van de algemene vergadering, opstellen van de notulen, uitvoeren en laten uitvoeren van de beslissingen, vertegenwoordigen van de eigenaars, opvolgend schadedossiers en administratie maken hiervan deel uit.

6. Kosten

Onze beheerskosten worden berekent op basis van het aantal entiteiten, jaarlijks worden de kosten aangepast aan de consumptieindex. Stuur ons gerust een mail om snel te weten te komen hoeveel dit voor uw residentie bedraagt.

Contact

Hier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Bedankt voor uw bericht!