fbpx

Verhuurd: lage-energiewoning met uniek verwarmingssysteem!

Verhuurd: lage-energiewoning met uniek verwarmingssysteem!

Westeindestraat 121, 9990 Maldegem, België

Gerealiseerd

Niet meer beschikbaar

  • 6_SEL_1552_Vastgoed_Select_Te_Huur_Appartement_2-01-19 10-07-12 CET
  • 4_SEL_1554_Vastgoed_Select_Te_Huur_Appartement_28-12-18 09-24-53 CET
  • 2_SEL_1565_Vastgoed_Select_Te_Huur_Appartement_28-12-18 09-24-54 CET
  • 1_SEL_1572_Vastgoed_Select_Te_Huur_Appartement_2-01-19 10-07-17 CET

Property ID :

 RH-5630-property

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Slaapkamer

1

Badkamer

1

Totale oppervlakte

75

Bouwjaar

2013

Description

GOEDKOOP VERWARMEN EN KOELEN
Dit moderne appartement met één slaapkamer is ideaal voor wie opzoek is naar een energiezuinig appartement in het centrum van Maldegem. Wat bijzonder is aan dit appartement is het ecologisch en energiezuinig systeem dat het appartement verwarmt en verkoelt via het plafond dus op koude dagen zorgt het plafond ervoor dat het appartement heerlijk warm blijft en tijdens hete zomerdagen zal hetzelfde systeem het appartement lekker fris houden. Bijkomend voordeel is dat alle muren vrij zijn voor het plaatsen van kasten aangezien geen radiators aanwezig zijn.
INDELING
Het appartement beschikt over een open keuken met vaatwasmachine en combi oven-microgolf, indirecte verlichting en voldoende kasten. De zithoek is voorzien van van alle nodige aansluitingen voor tv en heeft uitzicht op het terras dat bereikbaar is via het grote schuifraam. De badkamer is heeft een lavabomeubel met lade, een spiegelkast voor extra opbergruimte en opbouw verlichting en inloopdouche. Handdoeken kunnen eenvoudig gedroogd worden op de handdoekradiator. De badkamer is compleet betegeld van vloer tot plafond. Het apart toilet is voorzien van hangtoilet met dubbel spoelfunctie, handwasbakje met spiegel en hand- en toiletrolhouder. De berging met schuifdeuren zorgt ervoor dat de volledige oppervlakte van de berging optimaal gebruikt kan worden omdat de schuifdeuren zowel links als rechts geopend kunnen worden. In deze berging zijn alle aansluitingen voor wasmachine en droogkast voorzien. De tweepersoons slaapkamer heeft voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en kleerkast. Het draai-kipraam in de slaapkamer is voorzien van een elektrische verduistering/zonnewering. Aan de inkomdeur is de thermostaat geplaatst en eveneens een videophone. Het appartement is volledig betegeld met onderhoudsvriendelijke keramische tegels en is reeds volledig geschilderd. Het ventilatiesysteem zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit in het appartement. Verlichting is overal geïnstalleerd en voorzien van energiezuinige LED-verlichting. Dus u kan het appartement is instapklaar.
PRAKTISCH
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en er is ook een lift aanwezig. De parkeerplaats is gelegen achteraan op het afgesloten terrein en is direct toegankelijk via de achterdeur. Vooraan de residentie is een bushalte aanwezig en de locatie van de residentie is slecht 5minuten verwijderd van de invalsweg N49 Knokke-Antwerpen en Aalterbaan richting E40.
CONTACT
Bij interesse kunt u meteen telefonisch contact opnemen met ons. Voor meer informatie www.vastgoedselect.bewaar u gebruik kunt maken van ons handig contactformulier. Tijdens de werkdagen zijn wij s ’avonds bereikbaar tot 20u00. Op zaterdag van 09u00 tot 18u00 en op zondag van 10u00 tot 12u00.

Meer gegevens

  • E-peil: E38
  • EPB nummer: 43010-G-2010_6305/EP02134/E220/D01/SD007
  • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
  • Maandelijkse lasten: €60,00

Kaart

Gelijkaardige projecten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info