top of page
2_SEL_4087_resultaat_Vastgoed_Select - kopie_edited.jpg

Verhuren

Door onze lange jaren ervaring zijn wij thuis in elk type verhuur van woon-, bedrijfs- tot exclusief vastgoed voor verhuur. Heb jij een woning appartement of bedrijfspand te huur? Dan helpen wij je graag verder om je pand op de beste wijze op de verhuurmarkt te brengen.

1. Opdracht tot verhuur

Onze makelaar overloopt met jou de verhuuropdracht. Na ondertekening laat je alle zorgen aan ons over, van foto's, huurcontract tot registratie! Indien u wenst zorgen wij ook voor de indexatie.

4. Plaatsbezoeken

Door onze uitgebreide marketingcampagne vindt de juiste huurder voor jou pand. Bij elk plaatsbezoek brengen wij jou op voorhand op de hoogte en ook steeds na het bezoek. Een telefoon of een mailtje voor een update, niks is ons te veel.

2. Waardebepaling

Een juiste waardebepaling is cruciaal de prijs moet aantrekkelijk zijn voor de huurder maar tegelijk voldoende huurinkomsten generen voor jou. Wij bekijken voor jou de correcte huurprijs.

5. Screening kandidaat

Wij screenen niet enkel de kandidaten maar vragen ook dat ze een vrijwillig inlichtingsformulier invullen zodat jij zoveel mogelijk info meekrijgt over de kandidaat. Daarna kunt u nog steeds de kandidaten persoonlijk ontmoeten in een dieper gesprek.

3. Publiciteit

Jouw pand plaatsen we in de kijker. Onze te huur borden zijn zo ontworpen dat ze als eerste opvallen in het straatbeeld. Ook online wordt jouw pand op verschillende immo websites weergegeven en bovenaan in de zoekresultaten weergegeven.

6. Kosten

Als laatste maken we de huurovereenkomst op en wordt deze door ons ter registratie gebracht samen met de huurwaarborg. Pas daarna versturen wij onze factuur die één maand huur verhoogt met de 21% BTW bedraagt.

Contact

Hier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube

Bedankt voor uw bericht!