top of page
IMG_5477_edited.jpg

Verkopen

Als professionele en erkend vastgoedmakelaar is jouw verkoop steeds in goede handen bij ons. Zo moet je niet wakker liggen van welke wettelijke stukken die moeten aangevraagd worden of wanneer je best een bezoek inplant.

Bij Vastgoed Select behandelen wij jouw verkoop van A tot Z zodat je van jouw nachtrust kunt genieten.

1. Opdracht tot verkoop

Bij Vastgoed Select geen onduidelijke clausules of kleine lettertjes in onze contracten. Onze klanten komen steeds op de eerste plaats!

4. Publiciteit

Uw pand verschijnt bovenaan in de zoekresultaten van Google en verschillende immoportalen. Een dynamish targetingsysteem op sociale media. Standaard bieden wij dronebeelden, virtuele toer en grondplannen.

2. Persoonlijke aanpak

Onze makelaar is doorheen het hele verkooptraject jouw vast contactpersoon. Je ontvangt regelmatig een update van het verloop van de verkoop.

5. Compromis tot akte

Bij een overeenkomst tussen verkoper en koper zorgen wij voor de compromis en wanneer de akte wordt getekend zijn wij steeds aanwezig bij de notaris.

3. Schatting

Onze makelaar heeft niet alleen jarenlange ervaring maar is ook nog eens erkend schatter-expert bij VLABEL. In verschillende vastgoedsegmenten bezorgen wij je steeds een correcte verkoopprijs.

6. Kosten

Bij een verkoop is onze commissie 3% + BTW, hiervoor krijg je een zeer uitgebreide service! Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen over ons commissiesysteem en dienstpakketten. 

Contact

Hier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube

Bedankt voor uw bericht!