top of page
Vekopen

Vastgoed verkopen

Bij Vastgoed Select ben je verzekerd van een professionele en erkende vastgoedmakelaar die jouw verkoop van begin tot eind tot in de puntjes regelt. Geen zorgen meer over het aanvragen van wettelijke documenten of het plannen van afspraken. Wij nemen alles uit handen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een goede nachtrust.

1. Opdracht tot verkoop

Bij Vastgoed Select geen onduidelijke clausules of kleine lettertjes in onze contracten. Onze klanten komen steeds op de eerste plaats!

4. Publiciteit

Uw pand verschijnt bovenaan in de zoekresultaten van Google en verschillende immoportalen. Een dynamish targetingsysteem op sociale media. Standaard bieden wij dronebeelden, virtuele toer en grondplannen.

2. Persoonlijke aanpak

Onze makelaar is doorheen het hele verkooptraject jouw vast contactpersoon. Je ontvangt regelmatig een update van het verloop van de verkoop.

5. Compromis tot akte

Bij een overeenkomst tussen verkoper en koper zorgen wij voor de compromis en wanneer de akte wordt getekend zijn wij steeds aanwezig bij de notaris.

3. Schatting

Onze makelaar heeft niet alleen jarenlange ervaring maar is ook nog eens erkend schatter-expert bij VLABEL. In verschillende vastgoedsegmenten bezorgen wij je steeds een correcte verkoopprijs.

6. Kosten

Bij een verkoop is onze commissie 3% + BTW, hiervoor krijg je een zeer uitgebreide service! Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen over ons commissiesysteem en dienstpakketten. 

Contact

Hier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Bedankt voor uw bericht!