top of page
PHOTO-2022-03-30-21-10-10.jpg
Gegevens immokantoor
Contact

Uw droomwoning op één stap verwijderd

Vastgoed Select

Bij ons kunt u terecht voor de verkoop, verhuur en het rentmeesterschap.

Welkom bij Vastgoed Select!

Wij zijn verheugd u te verwelkomen op onze contactpagina, waar wij graag met u in contact komen. Bij Vastgoed Select streven wij ernaar om u de beste diensten en expertise te bieden op het gebied van vastgoed. Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis, uw vastgoed wilt verkopen of gewoon advies nodig hebt, ons toegewijde team staat voor u klaar.

Ons kantoor is gelegen in het prachtige Sint-Laureins, in de Dorpsstraat op nummer 169. Met een gunstige ligging in deze pittoreske omgeving zijn we goed bereikbaar voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf. Ons kantoor is een plek waar u zich direct thuis zult voelen, met een warme en uitnodigende sfeer.

Bij Vastgoed Select begrijpen we dat de aankoop of verkoop van vastgoed een belangrijke stap is in uw leven. Daarom bieden wij u een persoonlijke benadering en luisteren we naar uw wensen en behoeften. Onze ervaren makelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en zullen er alles aan doen om de perfecte match te vinden tussen koper en verkoper.

Als u vragen heeft, advies nodig hebt of gewoon meer wilt weten over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0468 44 55 66 of een e-mail sturen naar info@vastgoedselect.be.

Vastgoed Select staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in uw vastgoedreis.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en u te helpen bij al uw vastgoedbehoeften. Samen zullen we streven naar succes en uw vastgoeddromen verwezenlijken.

Met vriendelijke groet,

Het team van Vastgoed Select

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252

bottom of page