top of page

Klanten reviews

Google reviews
pngegg.png

Celine De Baets

Sympathieke, vlotte en transparante makelaar. Een en al professionaliteit, zeker een aanrader zowel als kandidaat-huurder als verhuurder. Bedankt Douglas voor de goede opvolging!

pngegg.png

Arta Kuci

Wij zijn als klant super geholpen! Wat een service!! Geen vraag teveel, die niet kon beantwoord worden! Geen dienst teveel die niet gedaan werd! Niets is hun teveel! Wij zouden niet correcter kunnen bediend zijn! Een echte aanrader in het Meetjesland! De place to be!!!
Dikke mercie Douglas !
Groetjes Arta&Armend

pngegg.png

sandra plasschaert

Topkantoor en topmakelaar.heel professioneel in zijn job en respect voor alle betrokken partijen.elke dag zet Douglas zich in met de volle 100 procent.zoekt steeds oplossingen op vragen die men stelt.altijd correct ,en vriendelijk.dank u wel voor alles douglas

pngegg.png

Nina Huylebroeck

We kwamen bij Vastgoed Select terecht voor zowel het verkopen van een woning, als voor het aankopen van een andere woning. In beide gevallen liep alles correct en eerlijk. Je wordt ontvangen bij een vriendelijke, goedlachse makelaar, waarbij je met al je vragen steeds terecht kan, zelfs na afhandeling van de verkoop! De huizen worden op een mooie manier gepresenteerd met zelfs een 3D voorstelling waarbij je virtueel al eens door de woning kan lopen. Dit toont alvast de professionaliteit, alsook de mooie passie voor de job! Kortom een makelaar waarop je kan vertrouwen, gewoonweg TOP!! We zouden iedereen deze makelaar aanraden!!

pngegg.png

Kevin De Maertelaere

De zaakvoerder is een eerlijk en oprechte persoon, neemt zijn tijd en staat je bij met de nodige raad en daad.
Dit is een immo kantoor zoals het hoort in tegenstelling tot enkele andere concullega's.

Google review ons
bottom of page