top of page
 • 1. Wat voor vastgoeddiensten biedt Vastgoed Select aan?
  Vastgoed Select biedt een breed scala aan diensten, waaronder de aan- en verkoop van woningen, huur- en verhuurservices, en vastgoedbeheer. Ons doel is om een complete oplossing te bieden voor al uw vastgoedbehoeften.
 • 2. Hoe kan ik een woning bezichtigen die te koop staat?
  Om een woning te bezichtigen, kunt u direct contact met ons opnemen via onze website of telefonisch. Onze makelaar zal dan een afspraak met u plannen op een tijdstip dat u schikt.
 • 3. Wat zijn de stappen in het koopproces van een woning bij Vastgoed Select?
  Het koopproces begint met een eerste consultatie om uw wensen en budget te bespreken. Daarna helpen we u bij het zoeken naar woningen die aan uw criteria voldoen, verzorgen we bezichtigingen, assisteren bij het onderhandelen over de koopovereenkomst, en begeleiden u door het afsluitingsproces.
 • 4. Hoe bepaalt Vastgoed Select de marktwaarde van een woning?
  We gebruiken een combinatie van marktanalyse, recente vergelijkbare verkopen in de omgeving, en de staat en eigenschappen van de woning om een realistische marktwaarde te bepalen.
 • 5. Kan Vastgoed Select helpen bij het verkrijgen van een hypotheek?
  Ja, wij werken samen met verschillende kredietverstrekkers en kunnen u helpen bij het vinden van de beste hypotheekopties op basis van uw financiële situatie.
 • 6. Wat zijn de kosten verbonden aan het kopen van een woning via Vastgoed Select?
  De kosten kunnen variëren afhankelijk van de aankoopprijs van de woning en de soort diensten die u kiest. Wij bieden een transparante kostenstructuur en zullen alle mogelijke kosten gedetailleerd uitleggen tijdens onze eerste ontmoeting.
 • 7. Hoe lang duurt het gemiddeld om een huis te verkopen via Vastgoed Select?
  De verkooptijd kan variëren afhankelijk van de marktomstandigheden en de locatie van de woning. Gemiddeld duurt het tussen de 30 en 90 dagen om een woning te verkopen.
 • 8. Biedt Vastgoed Select ook vastgoedbeleggingsdiensten aan?
  Ja, wij bieden advies en ondersteuning bij vastgoedbeleggingen. We kunnen u helpen met het analyseren van investeringsmogelijkheden en het beheren van uw beleggingsportefeuille.
 • 9. Hoe kan ik mijn woning bij jullie te koop zetten?
  U kunt contact opnemen via onze website of telefonisch voor een gratis waardering en om het verkoopproces te starten.
 • 10. Waarom zou ik kiezen voor Vastgoed Select?
  Bij Vastgoed Select zetten we ons in voor uitmuntende service en klanttevredenheid. Onze ervaren makelaar gebruikt zijn lokale marktkennis om u te helpen bij het bereiken van uw vastgoeddoelen.
 • 1. Hoe kan ik mijn woning bij Vastgoed Select te koop aanbieden?
  Neem contact op via onze website of bel ons direct om een afspraak te maken. Een van onze ervaren makelaars zal uw woning bezoeken voor een waardebepaling en u adviseren over de volgende stappen.
 • 2. Wat moet ik doen om mijn huis klaar te maken voor de verkoop?
  Het is belangrijk dat uw huis er op zijn best uitziet om een goede eerste indruk te maken. Dit kan inhouden dat u kleine reparaties uitvoert, de woning grondig schoonmaakt en eventueel overbodige meubels verwijdert om de ruimtes beter tot hun recht te laten komen.
 • 3. Hoe bepaalt Vastgoed Select de vraagprijs van mijn woning?
  Wij voeren een marktanalyse uit, waarbij we kijken naar vergelijkbare woningen in uw omgeving die recent verkocht zijn. Ook nemen we de staat en speciale kenmerken van uw woning mee in onze evaluatie.
 • 4. Hoe lang duurt het om mijn huis te verkopen?
  De tijd die nodig is om een huis te verkopen kan variëren. Factoren zoals de locatie, de staat van de woning en de marktomstandigheden spelen een rol. We streven ernaar om uw huis binnen 30 tot 90 dagen te verkopen, afhankelijk van deze factoren.
 • 5. Welke marketingstrategieën gebruikt Vastgoed Select om mijn woning te verkopen?
  Wij maken gebruik van een combinatie van online en offline marketingtechnieken, waaronder vermeldingen op belangrijke vastgoedwebsites, sociale media, professionele fotografie, en open huis evenementen om uw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.
 • 6. Wat zijn de kosten van het verkopen van mijn huis via Vastgoed Select?
  De kosten kunnen variëren, maar omvatten typisch een commissie op de verkoopprijs. Alle kosten zullen transparant en gedetailleerd worden besproken tijdens onze eerste ontmoeting.
 • 7. Hoe houdt Vastgoed Select mij op de hoogte tijdens het verkoopproces?
  Wij geloven in open communicatie en zullen u regelmatig updates geven via uw voorkeurskanaal (telefoon, e-mail, of face-to-face meetings), zodat u volledig op de hoogte blijft van de voortgang van de verkoop.
 • 8. Wat gebeurt er als ik een bod ontvang?
  Wij zullen alle ontvangen biedingen met u bespreken en u adviseren over de beste actie. U beslist uiteindelijk of u het bod accepteert, afwijst, of een tegenbod doet.
 • 9. Kan Vastgoed Select mij helpen bij de afwikkeling van de verkoop?
  Absoluut, wij begeleiden u bij elke stap van het afsluitingsproces, van het onderhandelen over de definitieve verkoopvoorwaarden tot het regelen van de juridische documentatie en de uiteindelijke overdracht.
 • 1. Hoe kan ik mijn woning verhuren via Vastgoed Select?
  Neem contact op via onze website of bel ons om een afspraak te maken. Een van onze makelaars zal uw woning beoordelen en adviseren over de optimale huurprijs en de nodige stappen om uw woning klaar te maken voor de verhuur.
 • 2. Welke diensten biedt Vastgoed Select voor verhuurders?
  Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten, waaronder het bepalen van de huurprijs, marketing van de woning, screening van huurders, het opstellen van huurovereenkomsten, en beheer van de woning gedurende de huurperiode.
 • 3. Hoe wordt de huurprijs bepaald?
  De huurprijs wordt bepaald aan de hand van diverse factoren, waaronder de locatie, grootte, staat van de woning, en marktcondities. We voeren een grondige marktanalyse uit om een concurrerende huurprijs vast te stellen die recht doet aan zowel marktomstandigheden als uw verwachtingen.
 • 4. Hoe zorgt Vastgoed Select voor het vinden van betrouwbare huurders?
  Wij voeren een uitgebreide screening uit van alle potentiële huurders, inclusief kredietcontroles, referenties van vorige verhuurders, en werkverificatie om te zorgen dat alleen gekwalificeerde huurders uw woning betrekken.
 • 5. Wat gebeurt er als een huurder niet betaalt of de huurovereenkomst schendt?
  Wij hanteren strikte procedures voor het omgaan met wanbetalingen en overtredingen van de huurovereenkomst. Dit kan inhouden dat we namens u juridische stappen ondernemen om de naleving van de overeenkomst te verzekeren of om de huurder te verwijderen indien nodig.
 • 6. Hoe worden reparaties en onderhoud van de woning afgehandeld?
  Vastgoed Select kan het volledige beheer van uw woning op zich nemen, inclusief routine-onderhoud en reparaties. Wij coördineren met betrouwbare lokale dienstverleners om ervoor te zorgen dat uw eigendom in uitstekende staat blijft.
 • 7. Kan ik mijn woning zowel verhuren als verkopen met Vastgoed Select?
  Ja, wij bieden flexibele opties voor eigenaren die hun vastgoed willen verhuren terwijl het ook te koop staat, of die overwegen om te verkopen nadat de huurperiode is afgelopen.
 • 8. Welke kosten zijn verbonden aan het verhuren van mijn woning via Vastgoed Select?
  De kosten voor verhuur variëren afhankelijk van de aangeboden diensten. Dit kan een eenmalige vergoeding zijn voor het vinden van een huurder of een percentage van de maandelijkse huur voor doorlopend beheer. Alle kosten worden vooraf duidelijk gecommuniceerd.

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

FAQ

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252

bottom of page