top of page
Grote woning

Verkoop

Bij Vastgoed Select ben je verzekerd van een professionele en erkende vastgoedmakelaar die jouw verkoop van begin tot eind tot in de puntjes regelt. Geen zorgen meer over het aanvragen van wettelijke documenten of het plannen van afspraken. Wij nemen alles uit handen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een goede nachtrust.

Ingerichte kamer

Verhuur

Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé experts op het gebied van verhuur, of het nu gaat om woningen, appartementen of exclusieve bedrijfspanden. Ben jij op zoek naar professionele ondersteuning bij het verhuren van jouw pand? Dan staan wij graag voor je klaar om jouw eigendom op de meest optimale manier op de verhuurmarkt te presenteren.

Nieuw bouwwoning

Syndic

Wanneer jouw gebouw uit meerdere eenheden bestaat, elk met een eigenaar, is een ervaren syndicus essentieel voor het vakkundige beheer op administratief, technisch en financieel gebied. Onze professionele syndicus, met een schat aan ervaring, is de perfecte keuze om jouw gebouw op efficiënte wijze te beheren. Vertrouw op ons om het volledige beheer van jouw pand in goede handen te nemen.

stadwoning

Rentmeester

Als toegewijde rentmeester nemen we de verantwoordelijkheid voor verschillende cruciale aspecten van jouw vastgoedbeheer. We zorgen ervoor dat de huurgelden tijdig en correct worden betaald, dat eventuele reparaties aan het gebouw worden uitgevoerd en dat leegstand tot een minimum wordt beperkt, waardoor jouw investering rendabel blijft. Vertrouw op ons om jouw waardevolle eigendom optimaal te beheren en te laten floreren.

Gevel reclame vastgoed select

Schatting

Maak gebruik van onze expertise door een beroep te doen op onze erkende en ervaren schatter-expert voor het bepalen van de waarde van onroerend goed in een nalatenschap. Wij hebben nauwe samenwerkingen met de Vlaamse Belastingdienst en voldoen aan strikte formele en kwaliteitseisen bij het opstellen van schattingsverslagen. Als de regels door onze schatter zijn gerespecteerd, zal de Vlaamse Belastingdienst deze schatting erkennen als een realistische waarde binnen het kader van de nalatenschap. Vertrouw op onze diensten voor een nauwkeurige en betrouwbare waardering van vastgoed in nalatenschappen.

EPC

Waarom een Energieprestatiecertificaat?

Een Energieprestatiecertificaat geeft inzicht in de energetische prestaties van een gebouw. Het toont potentiële kopers of huurders hoe energiezuinig een pand is en welke maatregelen eventueel genomen kunnen worden om de energie-efficiëntie te verbeteren. Het is een belangrijke factor bij het bepalen van de waarde en aantrekkelijkheid van een pand op de vastgoedmarkt.

Asbestattest

Sinds 23 november 2022 is een asbestattest verplicht bij de verkoop van woningen en gebouwen die voor 2001 zijn gebouwd. Tegen 2032 moet elke eigenaar van een woning of gebouw, gebouwd voor 2001, over een asbestattest beschikken.

Dit asbestattest maakt deel uit van het Vlaamse asbestafbouwbeleid. De Vlaamse Regering streeft ernaar om zo snel mogelijk al het aanwezige asbest in Vlaamse gebouwen en woningen, gebouwd voor 2001, in kaart te brengen. Door asbest in slechte staat op te sporen en te verwijderen, wil ze Vlaanderen tegen uiterlijk 2040 asbestveilig maken.

Vastgoed diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen!

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252

Wij publiceren uw vastgoed op de best mogelijke manier

bottom of page