top of page

Diensten

Onze Diensten

Bij Vastgoed Select bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw vastgoedbehoeften te voldoen. Met jarenlange ervaring en een gepassioneerd team van professionals staan wij klaar om u te begeleiden bij de verkoop, verhuur, syndic, rentmeester en schatting van uw vastgoed. Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen betekenen:

  1. Verkoop: Bent u van plan uw woning, appartement of commercieel pand te verkopen? Onze deskundige makelaars zorgen voor een vlotte en succesvolle verkoop. Van het bepalen van de optimale verkoopprijs tot het promoten van uw vastgoed op diverse kanalen, wij nemen het hele verkoopproces uit handen en streven naar de beste deal voor u.

  2. Verhuur: Heeft u een woning of appartement dat u wilt verhuren? Onze verhuurspecialisten zorgen voor een efficiënt verhuurproces. Wij helpen u bij het vinden van betrouwbare huurders, stellen solide huurovereenkomsten op en zorgen voor een correcte afhandeling van de administratieve taken.

  3. Syndic: Als ervaren syndicus staan wij in voor het professionele beheer van uw mede-eigendom. Wij zorgen voor een vlotte communicatie met de mede-eigenaars, verzorgen het financieel en administratief beheer, coördineren het onderhoud en zorgen voor een optimale leefomgeving voor alle bewoners.

  4. Rentmeester: Als rentmeester nemen wij het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille uit handen. Wij zorgen voor het innen van huurinkomsten, coördineren onderhoudswerkzaamheden, voeren regelmatige inspecties uit en staan in nauw contact met zowel huurders als eigenaars. U kunt met een gerust hart uw vastgoed aan ons toevertrouwen.

  5. Schatting: Heeft u behoefte aan een betrouwbare waardebepaling van uw vastgoed? Onze professionele schatters staan voor u klaar. Met grondige kennis van de markt en gebruikmakend van geavanceerde evaluatiemethoden, leveren wij nauwkeurige schattingen die u inzicht geven in de waarde van uw eigendom.

Bij Vastgoed Select streven we ernaar om uw vastgoedervaring zo soepel en succesvol mogelijk te maken. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden en u de best mogelijke service te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij al uw vastgoedbehoeften.

Let op: Voor specifieke vragen over onze diensten kunt u contact met ons opnemen via telefoon 0468 44 55 66 of per e-mail op info@vastgoedselect.be, we kijken ernaar uit om van u te horen!

Met vriendelijke groet,

Het team van Vastgoed Select

Verblijvend contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Bedankt voor uw aanvraag!

bottom of page