top of page

Schakel ons in voor een standaard woningschatting of een nalatenschapsschatting. Als erkend door VLABEL, kun je vertrouwen op onze expertise, of het nu gaat om de verkoop van een woning of nalatenschapskwesties.

1. Opdracht tot schatting

Met onze makelaar, een erkende schatter-expert bij VLABEL, ben je verzekerd van nauwkeurige verkoopprijzen in diverse vastgoedsegmenten. Vertrouw op ons voor een betrouwbare inschatting, ondersteund door uitgebreide ervaring.

2. Erkend schatter

Kies ons voor de verkoop van jouw woning en krijg een duidelijk beeld van de marktconforme prijs. Zo kun je plannen maken voor investeringen in je nieuwe woning met vertrouwen in het vooruitzicht.

3. Schatting verkoop

Bij een schatting van nalatenschap kun je rekenen op onze erkende schatter-expert. Deze schatting wordt als bindend beschouwd voor de Vlaamse belastingsdienst.

4. Schatting nalatenschap

Voor een doorsnee woning of appartement vragen wij €250,00 incl. BTW. Deze prijs omvat ook grondplannen met afmetingen van de woning.

5. Prijs schatting verkoop

Voor een erkende schatting in nalatenschap, waarvoor een uitgebreider dossier en meer administratie nodig is, rekenen wij €450,00 incl. BTW.

6. Prijs schatting nalatenschap

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

FAQ

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252

Professionele Schattingen voor Woningen: Erkend en Betrouwbaar

Wil je de waarde van je huis laten bepalen door een ervaren schatter? Bij ons ben je aan het juiste adres. Als erkende schatters bieden wij nauwkeurige en betrouwbare diensten aan voor het schatten van woningen.

Of je nu een schatting nodig hebt voor verkoop, nalatenschap of andere vastgoedtransacties, onze expertise staat tot je beschikking. We zijn erkend door VLABEL en leveren beëdigde schattingen tegen transparante prijzen.

Met gedetailleerde rapporten en grondige analyses helpen we je de juiste beslissingen te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een deskundige schatting van je huis.

bottom of page