top of page

Energieprestatiecertificaat 

Welkom bij onze dienst voor het opmaken van Energieprestatiecertificaten (EPC) voor uw vastgoed! Of u nu een woning, appartement, studio of ander type vastgoed te koop of te huur wilt stellen, een EPC is verplicht.

 

Waarom een Energieprestatiecertificaat?

Een Energieprestatiecertificaat geeft inzicht in de energetische prestaties van een gebouw. Het toont potentiële kopers of huurders hoe energiezuinig een pand is en welke maatregelen eventueel genomen kunnen worden om de energie-efficiëntie te verbeteren. Het is een belangrijke factor bij het bepalen van de waarde en aantrekkelijkheid van een pand op de vastgoedmarkt.

 

Onze Dienst

Wij bieden professionele diensten aan voor het opmaken van EPC's tegen een vaste prijs, inclusief BTW. Onze tarieven zijn transparant en er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor verplaatsingen of andere bijkomende zaken. De vaste prijzen worden bepaald op basis van het type bebouwing:

 

Studio (max 60 m²): €100

Appartement (max 250 m²): €150

Gesloten bebouwing (max 250 m²): €175

Duplex appartement (max 250 m²): €175

Halfopen bebouwing (max 500 m²): €200

Open bebouwing (max 500 m²): €250

Klein niet-residentieel (max 500 m²): €300

De prijs voor gemeenschappelijke delen is op aanvraag beschikbaar.

 

Hoe wordt de prijs berekend?

De totale vloeroppervlakte voor het EPC wordt bepaald door alle vloeroppervlaktes van het beschermd volume op te tellen, zoals bepaald in het inspectieprotocol voor energieprestatiecertificaten. Voor elke bijkomende vierkante meter wordt er €1 inclusief BTW aan de kostprijs toegevoegd.

 

Contacteer Ons

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor het opmaken van een Energieprestatiecertificaat voor uw vastgoed? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het voldoen aan de wettelijke vereisten en het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw pand.

 

Disclaimer: De verstrekte prijzen en informatie zijn onderhevig aan wijzigingen en kunnen variëren afhankelijk van specifieke omstandigheden. Neem contact met ons op voor de meest actuele tarieven en voorwaarden.

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

FAQ

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252

bottom of page