top of page

VERKOCHT

Appartement

Dorpsstraat 169, 9980 Sint-Laureins, België

VERKOCHT

Te koop: Bijna energieneutraal appartement met prachtig uitzicht

Ervaar het toekomstgerichte appartement met een EPC van 17, bijna energieneutraal! Dankzij de nieuwste en slimste technologieën wordt het energieverbruik tot een absoluut minimum beperkt. Geniet van het privilege van vrijwel geen energiekosten! Gelegen aan de rand van een schilderachtig krekengebied, kunt u vanuit uw appartement of tijdens ontspannende wandel- en fietstochten volop genieten van een adembenemend uitzicht.

Stap binnen in een doordachte indeling die uw verwachtingen overtreft: een ruime leefruimte, een gezellige eetplaats en een moderne open keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur. Ook is er een handige berging, een luxueuze badkamer met inloopdouche en badkamermeubel, en maar liefst twee slaapkamers, met de mogelijkheid om één slaapkamer in tweeën te splitsen, zodat u in totaal kunt genieten van drie slaapkamers. Daarnaast is er een apart toilet en een heerlijk terras met zonneluifel, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht - als een gratis bonus! Uw gemak wordt verder vergroot door de parkeerplaats vooraan het gebouw.

Bij deze luxe appartementen is elk detail van essentieel belang en er is niet bespaard op kwaliteit. Geniet van de vrijheid van vrije muren, omdat het verwarmingssysteem slim is weggewerkt in het plafond. Het hele jaar door wordt een constante en aangename temperatuur in uw appartement gegarandeerd, ongeacht de weersomstandigheden buiten. De verlichting wordt moeiteloos geregeld door domotica, terwijl de vloeren zijn betegeld met duurzame en onderhoudsvriendelijke keramische tegels. Daarnaast is er drievoudig glas, ventilatie klasse D voor warmterecuperatie en gefilterde lucht, en zelfs een geothermische warmtepomp voor een milieuvriendelijk wooncomfort.

En als extra optie heeft u de mogelijkheid tot het aankopen van een staanplaats vooraan het gebouw en een garage gelegen naast het appartementsgebouw.

Bovendien komt u mogelijk in aanmerking voor slechts 3% registratierechten in plaats van 12%! Vraag gerust naar de details en voorwaarden.

Heeft u interesse in deze bijna energieneutrale, luxueuze appartementen? Wij staan voor u klaar van maandag tot zaterdag, van 09:00 tot 19:00 uur. Neem contact met ons op via 0468 44 55 66. We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen!

Bekijk hieronder de virtuele rondleiding:

Bekijk de virtuele rondleiding:

123
Bewoonbaar
123

Perceel

1
Staanplaats
1

Garage

1
Badkamer
3

Slaapkamers

2016

Bouwjaar

Renovatiejaar

K.I.

Oriëntatie

-
-
-
 • EPC
  EPC-Waarde
  EPC-Referentie
  Keuring elektriciteit
  Ja
  Elektriciteit conform
  Asbestattest
  Ja
  Nee
  17
  -
  Certificaten
  kWh
 • Stedenbouwkundige vergunning verkregen
  Recente bestemming:
  Dagvaarding uitgebracht
  Voorkooprecht op dit goed
  Verkavelingsvergunning
  Rechterlijke herstelmaatregel opgelegd
  Ja
 • P-score
  G-score
  Effectief overstromingsgevoelig
  Mogelijk overstromingsgevoelig
  Afgebakend overstromingsgebied
  Afgebakende oeverzone
 • Indeling
  Indeling

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

FAQ

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252

bottom of page