top of page

VERKOCHT

Huis

Weide 23, 9991 Maldegem, België

VERKOCHT

Te koop: Halfopen bebouwing gelegen in Weide, Maldegem.


Deze prachtige woning biedt een ideale indeling voor gezinnen en omvat een woonkamer, eetkamer, 3 ruime slaapkamers en een zolder. Daarnaast beschikt de woning over een badkamer, een ruime tuin waarin u heerlijk kunt ontspannen, een garage en een handige staanplaats vooraan de woning.

Voor meer informatie over deze woning kunt u terecht bij Vastgoed Select, een gerenommeerd immobiliënkantoor dat gespecialiseerd is in de verkoop van vastgoed in de regio Maldegem. Met hun expertise en uitgebreid aanbod helpen ze u graag bij het vinden van uw droomwoning.

Deze halfopen bebouwing is een uitstekende kans voor iedereen die op zoek is naar vastgoed in Maldegem. Maldegem is een aantrekkelijke stad met een rijk cultureel erfgoed en een levendige gemeenschap. Het biedt tal van voorzieningen, waaronder scholen, winkels, recreatiemogelijkheden en uitstekende verbindingen naar nabijgelegen steden.

Immo is de sleutel tot het vinden van uw ideale woning in Maldegem, en Vastgoed Select is uw betrouwbare partner in deze zoektocht. Met hun grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt en hun uitgebreide netwerk kunnen ze u begeleiden bij elke stap van het aankoopproces.

Aarzel niet om contact op te nemen met Vastgoed Select voor meer informatie over deze halfopen bebouwing in Weide, Maldegem. Ze staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het aankoopproces. Met hun expertise op het gebied van vastgoed en hun focus op de Maldegemse markt, kunnen ze u helpen bij het vinden van de perfecte woning die aan al uw wensen voldoet.

Maldegem biedt een scala aan mogelijkheden voor vastgoedinvesteringen, en Vastgoed Select is dé immobiliënmakelaar die u nodig heeft om uw droomwoning te vinden. Met hun uitgebreide aanbod en diepgaande kennis van de lokale markt zijn ze uw ideale partner in vastgoed in Maldegem.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Vastgoed Select om deze woning in Maldegem te bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning, een investeringsmogelijkheid of een comfortabel nieuw thuis, Vastgoed Select heeft het juiste aanbod voor u. Maak gebruik van hun expertise op het gebied van immobiliën en vastgoed in Maldegem om uw droom te verwezenlijken.

Bekijk hieronder de virtuele rondleiding:

Bekijk de virtuele rondleiding:

-
Bewoonbaar
642

Perceel

-
Staanplaats
-

Garage

1
Badkamer
2

Slaapkamers

2009

Bouwjaar

Renovatiejaar

K.I.

Oriëntatie

-
-
-
 • EPC
  EPC-Waarde
  EPC-Referentie
  Keuring elektriciteit
  Elektriciteit conform
  Asbestattest
  -
  -
  Certificaten
  kWh
 • Stedenbouwkundige vergunning verkregen
  Recente bestemming:
  Dagvaarding uitgebracht
  Voorkooprecht op dit goed
  Verkavelingsvergunning
  Rechterlijke herstelmaatregel opgelegd
 • P-score
  G-score
  Effectief overstromingsgevoelig
  Mogelijk overstromingsgevoelig
  Afgebakend overstromingsgebied
  Afgebakende oeverzone
 • Indeling
  Indeling

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

FAQ

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252

bottom of page