top of page

VERKOCHT

Huis

Lindestraat 100, Melle, België

VERKOCHT

Te koop, een interessante gesloten bebouwing gelegen in de Lindestraat te Gent!

Als toonaangevend immokantoor begrijpt Vastgoed Select de behoeften van vastgoedzoekers in Gent. Deze gesloten bebouwing is een unieke kans om een woning te renoveren en om te toveren tot uw droomhuis in deze bruisende stad.

Met 2 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een comfortabel leven. U kunt de slaapkamers aanpassen aan uw persoonlijke behoeften, zoals het creëren van een studeerkamer, een hobbyruimte of een gastenkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De woning beschikt over een tuin waar u kunt ontspannen, genieten van de buitenlucht en uw groene vingers aan het werk kunt zetten. Het is een heerlijke plek om te genieten van rust en privacy, midden in de stad.

De goede bereikbaarheid van de locatie is een groot voordeel. Met gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer, winkels, restaurants en andere voorzieningen, biedt deze gesloten bebouwing u het gemak van het stadsleven.

Bij Vastgoed Select begrijpen we het belang van vastgoed in Gent. We zijn er trots op om een breed scala aan woningen in deze bruisende stad aan te bieden. Gent staat bekend om zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en prachtige architectuur.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze gesloten bebouwing in Gent via Vastgoed Select. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het renoveren en creëren van uw droomwoning.

Gent is een stad vol mogelijkheden, waar het bruisende stadsleven hand in hand gaat met groene omgevingen en historische charme. Als immokantoor in Gent begrijpen we de aantrekkingskracht van deze stad en helpen we u graag bij het vinden van uw ideale woning.

Neem vandaag nog contact op met Vastgoed Select om deze gesloten bebouwing in Gent te bezichtigen en meer te weten te komen over de mogelijkheden. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw vastgoeddromen in Gent.

Vastgoed Select is uw betrouwbare partner in vastgoed in Gent. Met ons uitgebreide aanbod en onze professionele service zorgen we ervoor dat uw vastgoedervaring soepel en plezierig verloopt.

Ontdek vandaag nog de vele voordelen van deze gesloten bebouwing in Gent en maak uw droomwoning werkelijkheid met Vastgoed Select!

Bekijk hieronder de virtuele rondleiding:

Bekijk de virtuele rondleiding:

-
Bewoonbaar
230

Perceel

-
Staanplaats
-

Garage

1
Badkamer
3

Slaapkamers

1918

Bouwjaar

Renovatiejaar

K.I.

Oriëntatie

-
-
-
 • EPC
  EPC-Waarde
  EPC-Referentie
  Keuring elektriciteit
  Elektriciteit conform
  Asbestattest
  -
  -
  Certificaten
  kWh
 • Stedenbouwkundige vergunning verkregen
  Recente bestemming:
  Dagvaarding uitgebracht
  Voorkooprecht op dit goed
  Verkavelingsvergunning
  Rechterlijke herstelmaatregel opgelegd
 • P-score
  G-score
  Effectief overstromingsgevoelig
  Mogelijk overstromingsgevoelig
  Afgebakend overstromingsgebied
  Afgebakende oeverzone
 • Indeling
  Indeling

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

FAQ

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252

bottom of page