top of page

VERKOCHT

Huis

Sint-Margrietestraat 38, Sint-Laureins, België

VERKOCHT

Vastgoed Select presenteert met trots een ruime hoekwoning te koop in het charmante Sint-Laureins.


Met 4 slaapkamers en een renovatieproject in het verschiet, is deze woning een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een veelzijdige woonruimte.

Als gerenommeerd immokantoor begrijpt Vastgoed Select de waarde van vastgoed en de specifieke behoeften van kopers in verschillende regio's, waaronder Sint-Laureins. Deze hoekwoning biedt een unieke mogelijkheid om te investeren in een eigendom met veel potentieel.

Met 4 slaapkamers is deze woning ideaal voor gezinnen die behoefte hebben aan extra ruimte. De kamers kunnen volledig worden getransformeerd naar uw persoonlijke wensen en behoeften, waardoor u uw droominterieur kunt creëren.

Hoewel deze woning renovatiewerkzaamheden vereist, biedt dit net de gelegenheid om een persoonlijke touch toe te voegen en de woning volledig naar uw smaak te renoveren. Met de juiste visie en inspanning kunt u van deze hoekwoning een prachtig en comfortabel thuis maken.

Naast de renovatiemogelijkheden beschikt de woning over een tuin, waar u kunt genieten van ontspanning en buitenactiviteiten. De hoekligging biedt extra privacy en ruimte voor creatieve landscaping.

Sint-Laureins staat bekend om zijn rustige en gezinsvriendelijke omgeving, waardoor het een ideale locatie is om een huis te kopen. Met uitstekende voorzieningen, scholen en recreatiemogelijkheden in de buurt, biedt deze hoekwoning het beste van beide werelden: een vredige woonomgeving en gemakkelijke toegang tot dagelijkse benodigdheden.

Vastgoed Select is er trots op een breed scala aan vastgoed aan te bieden in verschillende regio's, waaronder Sint-Laureins. Als gerenommeerd immokantoor begrijpen we de specifieke kenmerken en aantrekkelijkheid van deze locatie en helpen we u graag bij het vinden van uw ideale woning.

Met onze ervaring en expertise in de vastgoedsector staan wij klaar om u te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces. Ons professionele team biedt deskundig advies en uitstekende service om uw zoektocht naar een woning in Sint-Laureins zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Aarzel niet om contact op te nemen met Vastgoed Select voor meer informatie over deze hoekwoning in Sint-Laureins. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen over vastgoed in Sint-Laureins te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw vastgoeddromen.

Vastgoed Select, uw betrouwbare partner in vastgoed. Met ons uitgebreide aanbod, professionele service en grondige kennis van de vastgoedmarkt streven wij ernaar om uw vastgoedwensen te vervullen.

Ontdek vandaag nog de vele mogelijkheden van deze hoekwoning in Sint-Laureins en laat Vastgoed Select u begeleiden naar uw ideale woning. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw zoektocht naar vastgoed in Sint-Laureins te ondersteunen.

Bekijk hieronder de virtuele rondleiding:

Bekijk de virtuele rondleiding:

-
Bewoonbaar
275

Perceel

-
Staanplaats
-

Garage

1
Badkamer
4

Slaapkamers

1918

Bouwjaar

Renovatiejaar

K.I.

Oriëntatie

-
-
-
 • EPC
  EPC-Waarde
  EPC-Referentie
  Keuring elektriciteit
  Elektriciteit conform
  Asbestattest
  -
  -
  Certificaten
  kWh
 • Stedenbouwkundige vergunning verkregen
  Recente bestemming:
  Dagvaarding uitgebracht
  Voorkooprecht op dit goed
  Verkavelingsvergunning
  Rechterlijke herstelmaatregel opgelegd
 • P-score
  G-score
  Effectief overstromingsgevoelig
  Mogelijk overstromingsgevoelig
  Afgebakend overstromingsgebied
  Afgebakende oeverzone
 • Indeling
  Indeling

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

FAQ

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252

bottom of page