top of page
foto_voorgevel_1_edited_edited.jpg

Rentmeester

Als rentmeester volgen we het correct betalen van de huurgelden op, herstellingswerken die nodig zijn aan het gebouw en ook zorgen dat er zo weinig mogelijk leegstand is van uw pand om jouw investering rendabel te houden.

1. Opdracht tot beheer

Bij ons is jouw vastgoed in goede handen. In onze opdracht zal duidelijk vermeld staan wat u mag verwachten, geen verrassingen achteraf! 

4. Juridisch

Indien een huurder meerdere malen nalaat tijdig te betalen ondernemen wij de nodige gerechtelijke stappen. 

2. Verhuurdossiers

Wij doen steeds het nodige voor de verhuur van jouw vastgoedportefeuille, rendement garandeert. Wanneer er een woning vrijkomt doen wij direct het nodige om jouw pand weer te huur te plaatsen.

5. Administratief

Jouw eigendom wordt door ons nauw opgevolgd zo kijken we of  de huurder verzekerd is tegen brand. Offertes worden ook opgevraagd bij herstellingswerken en onderhoudscontracten.

3. Financieel luik

Je hoeft niet meer wakker te liggen want wij volgen alles van de betalingen op. Indien een huurder niet tijdig betaald versturen wij automatisch een aangetekend schrijven.

6. Kosten

Als commissie rekenen wij 6% op de maandelijkse huurinkomsten voor het volledig beheer van uw eigendom. Wanneer er een pand terug te huur komt wordt er 1 maand huur gerekend + 21% btw.

Contact

Hier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Bedankt voor uw bericht!