top of page
Fotoarchief 2 (76).png

Maak gebruik van onze expertise door een beroep te doen op onze erkende en ervaren schatter-expert voor het bepalen van de waarde van onroerend goed in een nalatenschap. Wij hebben nauwe samenwerkingen met de Vlaamse Belastingdienst en voldoen aan strikte formele en kwaliteitseisen bij het opstellen van schattingsverslagen. Als de regels door onze schatter zijn gerespecteerd, zal de Vlaamse Belastingdienst deze schatting erkennen als een realistische waarde binnen het kader van de nalatenschap. Vertrouw op onze diensten voor een nauwkeurige en betrouwbare waardering van vastgoed in nalatenschappen.

Schatting

1. Opdracht tot schatting

Je kunt ons opdracht geven om een standaard schatting uit te voeren voor verkoop van een woning maar ook wanneer er een schatting in nalatenschap moet gebeuren zijn wij door VLABEL erkend.

4. Schatting nalatenschap

Bij een schatting nalatenschap, kunt u beroep doen op onze erkend schatter-expert.

Deze schatting wordt als bindend beschouwd voor de vlaamse belastingsdienst. Daarnaast kan dit rapport dienen als gerechterlijke schatting onder meer in het kader van bewindvoering voor de vrederechter.

2. Erkend schatter

Onze makelaar heeft niet alleen jarenlange ervaring maar is ook nog eens erkend schatter-expert bij VLABEL. In verschillende vastgoedsegmenten bezorgen wij je steeds een correcte verkoopprijs.

5. Prijs schatting verkoop

Voor een doorsnee woning en appartement vragen wij 250,00 EUR incl BTW. In deze prijs zitten ook grondplannen met afmetingen van de woning!

3. Schatting verkoop

Je kan ons steeds aanstellen voor de verkoop van jouw woning zodat je weet welke marktconforme prijs mag verwacht worden bij verkoop. Op deze manier kan je al een idee krijgen wat je in de nieuwe woning kan investeren.

6. Prijs schatting nalatenschap

Bij nalatenschap is een dossier nog meer uitgebreid en meer administratie nodig. Wij rekenen 450,00 EUR incl BTW voor een erkende schatting in nalatenschap.

Contact

Hier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page