top of page
Fotoarchief 2 (76).png

U kunt een beroep doen onze erkende schatter-expert om een waarde van een onroerend goed in een nalatenschap te bepalen. De Vlaamse Belastingdienst heeft afspraken met erkende schatters-experten. Zij maken een schattingsverslag op dat aan een aantal formele eisen en eisen op vlak van kwaliteit moet voldoen. De Vlaamse Belastingdienst zal deze schatting  aanvaarden als een realistische waarde in het kader van die nalatenschap, op voorwaarde dat de schatter de regels heeft gerespecteerd.

Schatting

1. Opdracht tot schatting

Je kunt ons opdracht geven om een standaard schatting uit te voeren voor verkoop van een woning maar ook wanneer er een schatting in nalatenschap moet gebeuren zijn wij door VLABEL erkend.

4. Schatting nalatenschap

Bij een schatting nalatenschap, kunt u beroep doen op onze erkend schatter-expert.

Deze schatting wordt als bindend beschouwd voor de vlaamse belastingsdienst. Daarnaast kan dit rapport dienen als gerechterlijke schatting onder meer in het kader van bewindvoering voor de vrederechter.

2. Erkend schatter

Onze makelaar heeft niet alleen jarenlange ervaring maar is ook nog eens erkend schatter-expert bij VLABEL. In verschillende vastgoedsegmenten bezorgen wij je steeds een correcte verkoopprijs.

5. Prijs schatting verkoop

Voor een doorsnee woning en appartement vragen wij 250,00 EUR incl BTW. In deze prijs zitten ook grondplannen met afmetingen van de woning!

3. Schatting verkoop

Je kan ons steeds aanstellen voor de verkoop van jouw woning zodat je weet welke marktconforme prijs mag verwacht worden bij verkoop. Op deze manier kan je al een idee krijgen wat je in de nieuwe woning kan investeren.

6. Prijs schatting nalatenschap

Bij nalatenschap is een dossier nog meer uitgebreid en meer administratie nodig. Wij rekenen 450,00 EUR incl BTW voor een erkende schatting in nalatenschap.

Contact

Hier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Bedankt voor uw bericht!