top of page

Gratis innovatieve tool van Vastgoed Select, ontdek alles wat u moet weten over uw vastgoed!

Bijgewerkt op: 22 sep. 2023

Ontdek de kracht van Vastgoed Select's innovatieve tool en ontdek alles wat u moet weten over uw vastgoed. Met slechts een paar klikken krijgt u toegang tot een schat aan informatie die u helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Van gedetailleerde gewestinformatie en het recht van voorkoop tot informatie over onroerend erfgoed en de plicht om overstromingsgevaar te melden, onze tool biedt het allemaal.


Maar dat is nog niet alles! Met onze tool kunt u ook het conformiteitsattest controleren, eventuele herstelvorderingen raadplegen en achterhalen of er ongeschikt- en onbewoonbaarverklaringen zijn voor uw vastgoed. Daarnaast kunt u genieten van het gemak van het bekijken van luchtfoto's en historische kaarten om een beter beeld te krijgen van de omgeving. Het omgevingsrapport geeft u waardevolle inzichten, terwijl de Mobiscore u helpt bij het beoordelen van de mobiliteit en bereikbaarheid. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u zelfs ontdekken welke premies er beschikbaar zijn.


Wacht niet langer! Maak nu gratis gebruik van onze krachtige tool en ontdek de essentiële informatie die u nodig heeft voor uw vastgoedavontuur. Bij Vastgoed Select staan we klaar om u te helpen bij elke stap van uw vastgoedreis.
Comentarios