top of page
1_DJI_0449_Vastgoed_Select.jpg
Ons exclusief aanbod

Immo Assenede

Opzoek naar immo of vastgoed te koop?
Onderstaand vindt u een overzicht terug van ons meest recent vastgoed te koop.
Te koop Assenede
Te huur Assenede
Verkocht Assenede 
Verhuurd  Assenede

Welkom bij Vastgoed Select, uw vertrouwde vastgoedmakelaar in Assenede! Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van vastgoedtransacties en streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden. Hieronder vindt u een beschrijving van het vastgoed in Assenede en de meerwaarde die wij als vastgoedmakelaar kunnen bieden:

Assenede is een prachtige gemeente in België, gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen. Het vastgoedlandschap in Assenede biedt een diverse mix van eigendommen, variërend van charmante landelijke woningen tot moderne appartementen en commerciële panden. Of u nu op zoek bent naar een gezellige woning in een landelijke omgeving of een commerciële ruimte in het bruisende centrum, Assenede heeft voor elk wat wils.

Bij Vastgoed Select hebben we een grondig begrip van de lokale vastgoedmarkt in Assenede. We kunnen u informeren over de beschikbare opties, de prijsontwikkelingen en de trends in de regio. Met onze uitgebreide kennis van het gebied kunnen we u helpen bij het vinden van vastgoed dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Als ervaren vastgoedmakelaar hebben we een breed netwerk van contacten in de vastgoedsector. Dit stelt ons in staat om exclusieve aanbiedingen te verkennen en u toegang te geven tot eigendommen die mogelijk niet publiekelijk beschikbaar zijn. We streven ernaar om uw wensen en vereisten te begrijpen en u te begeleiden bij het vinden van het ideale vastgoed in Assenede.

Onze professionele dienstverlening omvat het begeleiden van het volledige proces, van de initiële zoekfase tot aan de succesvolle afronding van de transactie. We bieden ondersteuning bij onderhandelingen en treden namens u op om ervoor te zorgen dat uw belangen worden behartigd. Daarnaast zorgen we voor de nodige juridische documentatie en coördineren we de vereiste procedures, waardoor u een zorgeloze en efficiënte ervaring kunt hebben.

Bij Vastgoed Select hechten we veel belang aan transparantie, integriteit en klanttevredenheid. We begrijpen dat het kopen of verkopen van vastgoed een belangrijke beslissing is, en we nemen de tijd om naar u te luisteren en uw wensen te begrijpen. Ons team van deskundige professionals staat altijd voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren gedurende het hele proces.

Wij geloven dat onze lokale expertise, ons uitgebreide netwerk en onze toewijding aan uitmuntendheid ons onderscheiden als vastgoedmakelaar in Assenede. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verwezenlijken van uw vastgoeddromen in Assenede.

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

FAQ

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252

bottom of page