top of page
1_DJI_0449_Vastgoed_Select.jpg
Ons exclusief aanbod

Immo Lievegem

Opzoek naar immo of vastgoed te koop?
Onderstaand vindt u een overzicht terug van ons meest recent vastgoed te koop.
Te koop Lievegem
Te huur Lievegem
woning verkocht

Huis

Molenstraat 26, 9950 Lievegem, België

VERKOCHT

Vastgoed Select presenteert een uniek project te koop in Lievegem.

Bewoonbaar

Staanplaats

Badkamers

Perceel

Garage

Slaapkamers

-

-

1

652

-

2

Verkocht  Lievegem
Verhuurd  Lievegem

Welkom bij Vastgoed Select, uw vertrouwde vastgoedmakelaar in Lievegem! Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van vastgoedtransacties en streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden. Hieronder vindt u een beschrijving van het vastgoed in Lievegem en de meerwaarde die wij als vastgoedmakelaar kunnen bieden:

Lievegem is een prachtige gemeente in Oost-Vlaanderen, België, die bestaat uit de deelgemeenten Lovendegem, Waarschoot en Zomergem. Deze regio biedt een diverse selectie aan vastgoed, variërend van karakteristieke landhuizen en statige villa's tot moderne appartementen en gezinswoningen. Lievegem combineert landelijke charme met een gunstige ligging nabij stedelijke voorzieningen.

Bij Vastgoed Select hebben we een grondig begrip van de lokale vastgoedmarkt in Lievegem. We volgen voortdurend de marktontwikkelingen, prijstrends en vraag en aanbod in de regio. Met onze uitgebreide kennis van het gebied kunnen we u informeren over de beschikbare vastgoedopties en u helpen bij het vinden van een woning die perfect aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.

Als ervaren vastgoedmakelaar beschikken we over een uitgebreid netwerk van contacten in de vastgoedsector. Dit stelt ons in staat om exclusieve aanbiedingen te verkennen en u toegang te geven tot eigendommen die mogelijk niet publiekelijk beschikbaar zijn. We streven ernaar om uw wensen en vereisten te begrijpen en u te begeleiden bij het vinden van het ideale vastgoed in Lievegem.

Onze professionele dienstverlening omvat het begeleiden van het gehele proces, van het zoeken naar een geschikte woning tot aan de succesvolle afronding van de transactie. We bieden ondersteuning bij onderhandelingen en treden namens u op om ervoor te zorgen dat uw belangen worden behartigd. Daarnaast zorgen we voor de benodigde juridische documentatie en coördineren we de vereiste procedures, zodat u een soepele en efficiënte ervaring kunt hebben.

Bij Vastgoed Select hechten we veel waarde aan transparantie, integriteit en klanttevredenheid. We begrijpen dat het kopen of verkopen van vastgoed een belangrijke beslissing is, en we nemen de tijd om naar u te luisteren en uw wensen te begrijpen. Ons team van deskundige professionals staat altijd voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren gedurende het hele proces.

Wij geloven dat onze lokale expertise, ons uitgebreide netwerk en onze toewijding aan uitmuntendheid ons onderscheiden als vastgoedmakelaar in Lievegem. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verwezenlijken van uw vastgoeddromen in Lievegem.

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

FAQ

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252