top of page
1_DJI_0449_Vastgoed_Select.jpg

Ons exclusief aanbod

Immo Evergem

Opzoek naar immo of vastgoed te koop?

Onderstaand vindt u een overzicht terug van ons meest recent vastgoed te koop.

Te koop Evergem

Te huur Evergem

Logo Vastgoed select

Huis

Maagdekensstraat 61, Evergem, België

VERKOCHT

Te koop ruime open bebouwing in de Maagdekensstraat te Evergem.

Bewoonbaar

Staanplaats

Badkamers

Perceel

Garage

Slaapkamers

-

-

1

1190

-

3

Verkocht  Evergem
Verhuurd  Evergem

Welkom bij Vastgoed Select, uw vertrouwde vastgoedmakelaar in Evergem! Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van vastgoedtransacties en streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden. Hieronder vindt u een beschrijving van het vastgoed in Evergem en de meerwaarde die wij als vastgoedmakelaar kunnen bieden:

Evergem is een prachtige gemeente in Oost-Vlaanderen, België, en biedt een diversiteit aan vastgoedopties. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of commercieel vastgoed, Evergem heeft voor elk wat wils. Met haar gunstige ligging nabij Gent en goede bereikbaarheid, is Evergem een aantrekkelijke plek om te wonen en te investeren.

Bij Vastgoed Select hebben we een diepgaand begrip van de lokale vastgoedmarkt in Evergem. We houden voortdurend de vinger aan de pols van de marktontwikkelingen, prijsfluctuaties en trends in de regio. Met onze uitgebreide kennis van het gebied kunnen we u informeren over de beschikbare opties en u helpen bij het vinden van vastgoed dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Als ervaren vastgoedmakelaar beschikken we over een uitgebreid netwerk van contacten in de vastgoedsector. Dit stelt ons in staat om exclusieve aanbiedingen te verkennen en u toegang te geven tot eigendommen die mogelijk niet publiekelijk beschikbaar zijn. We streven ernaar om uw wensen en vereisten te begrijpen en u te begeleiden bij het vinden van het ideale vastgoed in Evergem.

Onze professionele dienstverlening omvat het begeleiden van het volledige proces, van het zoeken naar een geschikt vastgoedobject tot aan de succesvolle afronding van de transactie. We bieden ondersteuning bij onderhandelingen en treden namens u op om ervoor te zorgen dat uw belangen worden behartigd. Bovendien zorgen we voor de nodige juridische documentatie en coördineren we de vereiste procedures, waardoor u een zorgeloze en efficiënte ervaring kunt hebben.

Bij Vastgoed Select hechten we veel belang aan transparantie, integriteit en klanttevredenheid. We begrijpen dat het kopen of verkopen van vastgoed een belangrijke beslissing is, en we nemen de tijd om naar u te luisteren en uw wensen te begrijpen. Ons team van deskundige professionals staat altijd voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren gedurende het hele proces.

Wij geloven dat onze lokale expertise, ons uitgebreide netwerk en onze toewijding aan uitmuntendheid ons onderscheiden als vastgoedmakelaar in Evergem. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verwezenlijken van uw vastgoeddromen in Evergem.

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

FAQ

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252

bottom of page