top of page
1_DJI_0449_Vastgoed_Select.jpg
Ons exclusief aanbod

Immo maldegem

Opzoek naar immo of vastgoed te koop?
Onderstaand vindt u een overzicht terug van ons meest recent vastgoed te koop.
Te koop 
appartement

Parkeerplaats

Westeindestraat 123, Maldegem, België

30,00 EUR

Vastgoed Te Huur: Veilige Parkeerplaats met Gemakkelijke Toegang

Slaapkamers

Garage

Perceel

Badkamers

Staanplaats

Bewoonbaar

1

Te huur 
woning

Huis

Bogaardestraat 18, Maldegem, België

VERKOCHT

VERKOCHT: renovatiepand centrum Maldegem met garage achteraan het perceel

Bewoonbaar

Staanplaats

Badkamers

Perceel

Garage

Slaapkamers

-

-

1

210

1

2

Verkocht  
nieuwbouw

Appartement

Spanjaardshoek 2, Maldegem, België

VERHUURD

VASTGOED TE HUUR: Prachtig Appartement met 2 Slaapkamers en Garage in Adegem

Garage

Bewoonbaar

Staanplaats

Badkamers

Slaapkamers

Perceel

95

-

1

100

1

2

Verhuurd  

Welkom bij Vastgoed Select, uw vertrouwde vastgoedmakelaar in Sint-Laureins! Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van vastgoedtransacties en streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden. Hieronder vindt u een beschrijving van het vastgoed in Sint-Laureins en de meerwaarde die wij als vastgoedmakelaar kunnen bieden:

Sint-Laureins is een prachtige gemeente gelegen in het hart van het Meetjesland, Oost-Vlaanderen, België. Deze charmante regio biedt een diversiteit aan vastgoedopties die perfect passen bij verschillende woonbehoeften. Van sfeervolle hoeves en landelijke woningen tot moderne appartementen en gezinsvriendelijke huizen, Sint-Laureins heeft voor elk wat wils. Met zijn rustige en landelijke omgeving, uitgestrekte natuurgebieden en historische erfgoed, is Sint-Laureins een ideale plek om te wonen en te genieten van een hoge levenskwaliteit.

Bij Vastgoed Select hebben we een grondig begrip van de lokale vastgoedmarkt in Sint-Laureins. We volgen voortdurend de markttrends, prijsontwikkelingen en beschikbaarheid van vastgoed in de regio. Met onze diepgaande kennis van het gebied kunnen we u uitgebreid informeren over de verschillende vastgoedmogelijkheden en u helpen bij het vinden van een woning die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Als ervaren vastgoedmakelaar beschikken we over een uitgebreid netwerk van contacten in de vastgoedsector. Dit stelt ons in staat om exclusieve aanbiedingen te verkennen en u toegang te geven tot eigendommen die mogelijk niet publiekelijk beschikbaar zijn. We streven ernaar om uw wensen en vereisten te begrijpen en u te begeleiden bij het vinden van het ideale vastgoed in Sint-Laureins.

Onze professionele dienstverlening omvat het begeleiden van het volledige proces, van het zoeken naar een geschikte woning tot aan de succesvolle afronding van de transactie. We bieden ondersteuning bij onderhandelingen en treden namens u op om ervoor te zorgen dat uw belangen worden behartigd. Daarnaast zorgen we voor de benodigde juridische documentatie en coördineren we de vereiste procedures, zodat u een zorgeloze en efficiënte ervaring kunt hebben.

Bij Vastgoed Select hechten we veel waarde aan transparantie, integriteit en klanttevredenheid. We begrijpen dat het kopen of verkopen van vastgoed een belangrijke beslissing is, en we nemen de tijd om naar u te luisteren en uw wensen te begrijpen. Ons team van deskundige professionals staat altijd voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren gedurende het hele proces.

Wij geloven dat onze lokale expertise, ons uitgebreide netwerk en onze toewijding aan uitmuntendheid ons onderscheiden als vastgoedmakelaar in Sint-Laureins. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verwezenlijken van uw vastgoeddromen in Sint-Laureins.

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

FAQ

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252