top of page

Het Belang van een Erkend Schatter bij Nalatenschappen: Waarom Kiezen voor Ervaring en Expertise?

Bij het verdelen van een nalatenschap is het van cruciaal belang om de juiste waarde van onroerend goed vast te stellen. Hierbij is het essentieel om een erkende en ervaren schatter-expert in te schakelen. Bij Vastgoed Select begrijpen we het belang van deze expertise en bieden we onze diensten aan om u te helpen bij het nauwkeurig bepalen van de waarde van vastgoed in nalatenschappen.


Schatter

Erkende Expertise

Onze schatter-experts zijn erkend door de relevante autoriteiten en beschikken over uitgebreide ervaring op het gebied van vastgoedwaardering. Wanneer u een beroep doet op onze diensten, kunt u erop vertrouwen dat u te maken heeft met professionals die voldoen aan strikte formele en kwaliteitseisen. Dit betekent dat onze schattingsverslagen worden opgesteld volgens de hoogste standaarden, wat essentieel is voor een eerlijke en accurate verdeling van de nalatenschap.



Samenwerking met de Vlaamse Belastingdienst

Door onze nauwe samenwerkingen met de Vlaamse Belastingdienst kunnen we ervoor zorgen dat onze schattingen worden erkend als realistische waarden binnen het kader van de nalatenschap. Dit betekent dat wanneer onze schatter-experts de regels respecteren, de Vlaamse Belastingdienst de schatting zal erkennen als een betrouwbare basis voor verdere afhandeling van de nalatenschap. Dit biedt gemoedsrust en voorkomt onnodige complicaties tijdens het proces.



Nauwkeurige en Betrouwbare Waardering

Bij Vastgoed Select streven we naar nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in al onze diensten. Onze erkende schatter-experts zijn goed op de hoogte van de lokale marktomstandigheden en hebben de nodige expertise om een nauwkeurige waardebepaling van vastgoed te garanderen. Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of ander onroerend goed, u kunt vertrouwen op onze diensten voor een eerlijke en betrouwbare waardering.



Vertrouw op Onze Diensten

Als u op zoek bent naar een erkende schatter-expert voor het bepalen van de waarde van vastgoed in een nalatenschap, zoek dan niet verder dan Vastgoed Select. Bezoek onze dienstenpagina voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij een nauwkeurige en betrouwbare waardering van vastgoed in nalatenschappen. Onze erkende schatter is terug te vinden in de lijst van erkende schatters die te downloaden is op de site van VLABEL. Met onze ervaring, expertise en nauwe samenwerkingen met de Vlaamse Belastingdienst kunnen we u helpen bij een soepele en rechtvaardige afhandeling van de nalatenschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)

Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (België)

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

FAQ

Bekijk ons Privacy Beleid en Cookie Beleid

Logo CIB
Logo BIV
Logo google review
Logo erkend schatter VLABEL

CONTACT​

Vastgoed Select
Dorpsstraat 169.00.01
9980 Sint-Laureins

GSM +32 468 44 55 66
Email info@vastgoedselect.be
BTW BE 0784.631.614

erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 511.790

Erkend schatter-expert 

005254107252

bottom of page